El Machistre alberga hui en el seu interior el Museu de l’Orxata i de la Xufa com una part més de la mateixa Alqueria i de les seues estades, fidel exemple del que va ser la vida de l’Alqueria en el passat al voltant del cultiu de la xufa i l’elaboració artesanal de l’orxata, símbols d’identitat d’una comarca.

Visites Guiades

A través de les visites guiades podrem conéixer una de les poques alqueries senyorials que es conserven i hui dia poden ser visitades, així com un dels productes més singulars de la nostra terra, “L’orxata”.

Polse per a descarregar:

Visites

Grups Escolars

Un viatge al passat ens permetrà remuntar-nos a uns altres temps, coneixent la vida de les gents que orgullosament han poblat aquestes terres.

A través de diverses i entretingudes activitats descobrirem els nostres costums i la nostra història. Sempre d’una manera participativa i divertida.

Polse per a descarregar:

Aula de L`Horta

Per a conservar l’horta hem de valorar-la, i això només ocorrerà si la coneixem.

Per aquest motiu desenvolupem un conjunt variat d’activitats relacionades amb la conservació de les tradicions i la cultura d’un entorn mil·lenari i únic, que van des d’activitats agrícoles, artesanes, lúdiques.

Us convidem a formar part de la història.

Accessibilitat

L’horta on Creixen les personas

Tot el nostre equip humà convida encaridament al fet que es posen en contacte amb nosaltres si la seua visita requereix alguna mena d’adaptació per part nostra perquè gaudisquen de totes les nostres instal·lacions i puguen formar part de la totalitat d’activitats.

Habitualment ens visiten tota classe d’organitzacions i associacions, no volem que El Machistre tinga cap impediment perquè pugues visitar-nos.