Alqueria El Machistre 

La vida en l’Horta

Descobrix El Machistre

El machistre Ahir i Hui

L'alqueria El Machistre és un monument d'arquitectura agrícola valenciana, que ha resistit al pas dels anys, conservant així, un vestigi històric valencià. Obri les seues portes a principis del S.XXI per a donar a conéixer la riquesa patrimonial i cultural

Museu etnogràfic

Museu de l’Orxata i la Xufa

Visites Guiades

Visites Guiades:

A través de les visites guiades podrem conéixer una de les poques alqueries senyorials que es conserven i hui dia poden ser visitades, així com un dels productes més singulars de la nostra terra, “L’orxata”.

Visites Grups Escolars

Visites Grups Escolars:

Un viatge al passat ens permetrà remuntar-nos a uns altres temps, coneixent la vida de les gents que orgullosament han poblat aquestes terres.

A través de diverses i entretingudes activitats descobrirem els nostres costums i la nostra història. Sempre d’una manera participativa i divertida.

Aula de L`Horta

Aula de L`Horta:

Per a conservar l’horta hem de valorar-la, i això només ocorrerà si la coneixem.
Per aquest motiu desenvolupem un conjunt variat d’activitats relacionades amb la conservació de les tradicions i la cultura d’un entorn mil·lenari i únic, que van des d’activitats agrícoles, artesanes, lúdiques.
Us convidem a formar part de la història.

L’horta on Creixen les personas

L’horta on Creixen les personas:

Tot el nostre equip humà convida encaridament al fet que es posen en contacte amb nosaltres si la seua visita requereix alguna mena d’adaptació per part nostra perquè gaudisquen de totes les nostres instal·lacions i puguen formar part de la totalitat d’activitats.
Habitualment ens visiten tota classe d’organitzacions i associacions, no volem que El Machistre tinga cap impediment perquè pugues visitar-nos.

Esdeveniments

Esdeveniments i celebracions

El Machistre és un lloc únic per a la celebració d'esdeveniments de tota mena (socials o d'empresa). Tot al teu voltant permetrà crear un ambient acollidor, íntim i exclusiu, ja que la nostra política és realitzar un únic esdeveniment. El teu esdeveniment .

Paisatge, Localització i Espai

Rodatges i Exteriors

Tot en El Machistre és molt versàtil, per això durant tots aquests anys hem participat de manera habitual com a localització en tota mena de produccions.

La nostra situació, en el municipi d’Alboraia a tan sols 5 minuts de València al costat dels nostres diferents espais, permeten crear tot tipus d’entorns, aconseguint crear un ambient màgic i sempre diferent.

Contacte

Ubicaciò

Si necessita saber més sobre nosaltres per favor contacte'ns:

Partida Massamardà nº 51, Camino del Machistre - 46120 Alboraya, Valencia

+34 655 570 761

info@elmachistre.es